Hızlı Menu

Size nasıl yardımcı olabiliriz?

ISO 17025:2017 LABORATUVAR AKREDİTASYON YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİM KURS PROGRAMI

EĞİTİM GÜNLERİ

16 Şubat 2023 Perşembe 17 Şubat 2023 Cuma

ŞEHİR

İstanbul

ÜCRET

2000 TL

Eğitim Detayları :

iso 17025 2017 egitim kurs sertifikasi eğitimleri iso 17025 akreditasyon eğitimleri sertifikası eğitim veren kurum
ISO 17025 Eğitim Kursu paket programı ve yüzyüze eğitim olup, eğitim sonunda katılımcılara ;
  • ISO 17025:2017 Labaratuvar Akreditasyon Yönetim Sistemi Temel Eğitimi
  • ISO 17025:2017 Labaratuvar Akreditasyon Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi
  • ISO 17025:2017 Labaratuvar Akreditasyon Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi
olarak 3 eğitim ve 3 sertifika olarak düzenlenecektir.

  • Eğitimler Eğitim Detaylarında Belirtilen Şehirdeki ICTSERT ofisinde verilecek olup katılımcı sayısı sınırlıdır.
  • Eğitimler ISO 17025 Uzmanı Eğitmenlerimiz tarafından verilmektedir.
  • Eğitimler size özel olup istediğiniz kadar soru sorabilir ve bir çok uygulama yapabilirsiniz.
  • Eğitim 2 gün olup Sabah 9:30 da başlayıp akşam 17:00 kadar devam etmektedir. 

Aşağıdaki başvuru butonları ile eğitime kayıt olabilirsiniz bir şirket adın katılıyorsanız Kurumsal Başvuru Butonu Şahsi olarak eğitime katılacaksanız Bireysel Başvuru Butonunu kullanarak Başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
X
EĞİTİM KURS ÜCRETLERİ
  • Eğitime kayıt olabilmeniz için eğitim tarihinden en az 7 gün önce ödemeyi peşin olarak yapmalısınız.
  • Eğitim Kurs Ücretleri tek bir kursiyere ödenecek ücretler olup aynı kursa aynı şirketten veya arkadaş grubundan 2 kişi başvurduğu zaman % 10 3 kişi başvurduğu zaman % 15  4 kişive üzerinden yapılan başvurularda % 20 lik iskonto yapılır.
  • Eğitim Ücreti yukarıda belirtilmiştir ve Fiyatlara KDV(%18) Dahil değildir.
EĞİTİM KURS İPTALİ
  • Eğitim Ücreti yatırıp Kurs kesinleştiği taktirde en az 7 gün ve öncesinde Kursu iptal etmeniz durumunda ücret iade edilir.
  • Kurs tarihine 7 günden daha az kalması durumunda Eğitim kurs iptal taleplerinde Ücretin % 30 luk kısmı kesintiye uğratılır.
  • Eğitimi İptal ettirip Yatırdığı ücretin % 30'u kesintiye uğramış Katılımcılar başka bir Kurs tarihine veya başka bir kursa kayıt yaptırdığında Ücretin kesintiye uğramış kısmı diğer kurs ücretinden düşülerek ödenmiş kabul edilir.
EĞİTİM  METERYALLERİ İKRAMLAR VE KONAKLAMA
  • Eğitim Notları ve Eğitimde kullanılacak meterayaller kurs katılımcılarına ICTSERT tarafından temin edilmektedir.
  • Öğle arası Yemek, Eğitim aralarında kahve çay vb ikramlar ücretsizdir.
  • Şehir Dışından katılımcılar ICTSERT satış personeli ile eğitimden önce görüşüp yer ayarlatabilir.